top of page

Werkgroep bewustwording

Hellebrekers Technieken ambassadeur ‘Nunspeet Verduurzaamt’

‘Bewustwording is ontzettend belangrijk, daar begint het mee’

Eddy Vlijm bij Nationaal Sportakkoord -

Hellebrekers Technieken is sinds 2017 deelnemer aan Nunspeet Verduurzaamt. Eddy Vlijm (algemeen directeur) en Marcel van den Berg (commercieel manager Sport & Recreatie) van het bedrijf vertellen graag over hun visie op duurzaamheid en hun inzet daarvoor. “Wij willen doorontwikkelen en de beste blijven op het gebied van duurzaamheid in sportaccommodaties.”   Lees hier het complete interview.

NOG Fitter en Vitaler

Wat? ‘NOG Fitter en Vitaler’ is een digitaal platform. Het richt zich op organisaties in de regio om de gezondheid van hun medewerkers te vergroten. Dat doen we o.a. door gebruik te maken van een goed netwerk, een gezonde-werkvloeradviseur, online campagnes en erkende interventies (denk bijvoorbeeld aan Stoptober of Ikpas).

Wanneer? 4 oktober 2018 is de kick-off van NOG Fitter en Vitaler! Vanaf dat moment kunt u bij www.nogfitterenvitaler.nl terecht voor een goed advies van de gezonde-werkvloeradviseur, gratis tools en campagnes om gezondheid en vitaliteit op de werkvloer te stimuleren. Waarom? Alleen samen met gemeenten en partners kunnen we een gezonde omgeving creëren. Ook een gezonde werkvloer creëren we samen. Dat doen we met NOG Fitter en Vitaler, een netwerk van organisaties in de regio Noord- en Oost-Gelderland. Het regionetwerk ‘NOG fitter en vitaler’ wordt ondersteund door Alles is Gezondheid. Word ook netwerkpartner en teken met ons op 4 oktober de pledge! Meer weten of direct aanmelden? Zie de bijlage of ga naar www.nogfitterenvitaler.nl. U kunt ook mailen naar info@nogfitterenvitaler.nl Wilt u liever persoonlijk iemand spreken? Neem dan contact op met Karlien Zomer van GGD Noord- en Oost-Gelderland (088 - 443 3327).

Klik hier voor de flyer.

bottom of page