top of page

Nunspeet -  Op dinsdag 8 oktober a.s. wordt de tweede bijeenkomst van Nunspeet Verduurzaamt in 2019 georganiseerd. Dit keer bij Hoveniersbedrijf Stip aan de Staverdenseweg 45 in Elspeet. Het initiatief Nunspeet Verduurzaamt is in april 2017 tot stand gekomen en inmiddels heeft het een eigen bestuur en ruim 20 organisaties zijn lid van de Stichting Nunspeet Verduurzaamt.

 

Het doel van de Stichting Nunspeet Verduurzaamt is om als kennisplatform te functioneren waarin organisaties kennis en ervaringen rondom duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met elkaar delen. Ook wil de Stichting de gemeente Nunspeet en andere leden ondersteunen in de verdere verduurzaming. Door samen te werken met bedrijvenkringen, ondernemingsverenigingen, lokale duurzame initiatieven en de gemeente Nunspeet streeft de stichting naar een collectieve aanpak voor verduurzaming.

 

Twee keer per jaar komen de deelnemende partijen bij elkaar om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen over concrete maatregelen die de organisaties hebben genomen om de gezamenlijke missie te verwezenlijken. Hierbij inspireren de deelnemers elkaar en kan men van elkaar leren.

 

De bijeenkomst op 8 oktober is bij één van onze deelnemers, Hoveniersbedrijf Stip in Elspeet.

Het programma is als volgt:

  

14.30 Inloop   

14.45 Opening en nieuws vanuit het bestuur: Gert-Jan Gerrits, voorzitter

15.00 Bedrijfspresentatie Henriekus Stip, Directeur Hoveniersbedrijf Stip, inclusief rondleiding

15:35 Presentatie Gemeente Nunspeet over beleid duurzaamheid

15:55 Pauze

16.15 Presentatie actieplan Werkgroep Maatschappelijke Ontwikkeling door Harry Noppers  

16.25 Rondvraag

16:35 Volgende bijeenkomst: dinsdag 10 maart 2020, 14:30 – 17:00, locatie nog te bepalen

16:40 Afsluiting door gastheer                                  

16:45 Borrel

 

De deelnemersbijeenkomst op 8 oktober is ook toegankelijk voor directeuren/ managers van organisaties die interesse hebben in verduurzaming. De bijeenkomst vindt plaats bij Hoveniersbedrijf Stip aan de Staverdenseweg 45 in Elspeet vanaf 14.30 uur bent u welkom. De bijeenkomst eindigt rond 17.00 uur. Wilt u aanwezig zijn, geeft u zich dan uiterlijk voor 5 oktober op via info@nunspeetverduurzaamt.nl

 

Wij hopen op een hoge opkomst zodat we met elkaar van gedachten kunnen wisselen hoe we Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen onze mooie gemeente nog meer handen en voeten kunnen geven.  

Voor meer informatie over de stichting kunt u een kijkje nemen op onze website www.nunspeetverduurzaamt.nl

8 oktober 1.jpg
8 oktober 2019
Uitnodiging deelnemersbijeenkomst 8 oktober bij Hoveniersbedrijf Stip in Elspeet
bottom of page