top of page

Nunspeet -  Op 25 september a.s. wordt de tweede bijeenkomst van Nunspeet Verduurzaamt in 2018 georganiseerd. Dit keer bij Veldhuizen Energie aan de Pascalweg 15 in Nunspeet. Het initiatief Nunspeet Verduurzaamt is in april 2017 tot stand gekomen en inmiddels heeft het een eigen bestuur en ruim 20 organisaties zijn lid van de Stichting Nunspeet Verduurzaamt.

 

Het doel van de Stichting Nunspeet Verduurzaamt is om als kennisplatform te functioneren waarin organisaties kennis en ervaringen rondom duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met elkaar delen. Ook wil de Stichting de gemeente Nunspeet en andere leden ondersteunen in de verdere verduurzaming. Door samen te werken met bedrijvenkringen, ondernemingsverenigingen, lokale duurzame initiatieven en de gemeente Nunspeet streeft de stichting naar een collectieve aanpak voor verduurzaming.

 

Twee keer per jaar komen de deelnemende partijen bij elkaar om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen over concrete maatregelen die de organisaties hebben genomen om de gezamenlijke missie te verwezenlijken. Hierbij inspireren de deelnemers elkaar en kan men van elkaar leren.

 

Tijdens de bijeenkomst op 25 september zal Veldhuizen Energie een presentatie geven over hoe zij het thema duurzaamheid vormgeven in hun bedrijf. GGD Noord- en Oost Gelderland is uitgenodigd om ons wat te vertellen over het project NOG! Fitter en Vitaler. Invulling geven aan een divers vitaliteitsbeleid voor werknemers is niet altijd makkelijk. Sommige thema’s zijn lastig bespreekbaar te maken, zoals alcohol, roken of gezonde voeding. NOG fitter en vitaler helpt werkgevers hier op een positieve manier uitvoering aan te geven.  

 

De deelnemersbijeenkomst op 25 september is ook toegankelijk voor directeuren/ managers van organisaties die interesse hebben in verduurzaming. De bijeenkomst vindt plaats bij Veldhuizen Energie aan de Pascalweg 15 en vanaf 14.30 uur bent u welkom. De bijeenkomst eindigt rond 17.00 uur. Wilt u aanwezig zijn, geeft u zich dan uiterlijk voor 21 september op via info@nunspeetverduurzaamt.nl

 

Wij hopen op een hoge opkomst zodat we met elkaar van gedachten kunnen wisselen hoe we Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen onze mooie gemeente nog meer handen en voeten kunnen geven.  

Voor meer informatie over de stichting kunt u een kijkje nemen op onze website www.nunspeetverduurzaamt.nl

Nunspeet Verduurzaamt 1.JPG
25 september 2018
Bijeenkomst 25 september bij Veldhuizen Energie
bottom of page